Velkommen til Ulfborg-Vemb Køreskole.

Sommerlukket uge 29.30 og 31.

Vigtigt 

Færdselsstyrelsen har vedtaget at fra 1 juli 2024, indføres en forsøgsordning, som gør det muligt at gennemføre en del af køreundervisningen og aflægge køreprøve i en skolevogn med automatgear, uden at kørekortet påføres kode 78, som gør at du kun må køre med automatgear, men nu også må køre med manuel gear. 
MEN du får en kode 148 på dit kørekort der begrænser dig, hvis du senere ønsker at udvide dit kørekort med stor trailerkørekort, lastbil-eller buskørekort. 
En problemstilling jeg ikke ønsker for dig, så hele køreundervisningen og køreprøve foregår med manuel gear, så du undgår at få koder i dit kørekort.Mit navn er Per Nielsen. Jeg er kørelærer og brænder for mit arbejde. Fra din første tur på hjul til kørekortet, vil jeg være din kørelærer hele vejen.

Hos mig er du i centrum – Derfor udelukkende små effektive teorihold. Det giver ro og plads til alle, samt en mere afslappet og uformel atmosfære, hvor der ikke er nogle ”dumme” spørgsmål.

Du kan starte på køreskolen, når du er 16 år og 9 måneder gammel.

Før du starter på køreskolen, skal du sikre dig, at begge dine forældre (indehavere af forældremyndigheden) vil give dig tilladelse, hvis du er under 18 år.

Teoriundervisningen er min. 8 teoriaftener onsdage fra kl. 17.30 til 21.00 på adressen Herredsgade 1a - 6990 Ulfborg. 

Du behersker dansk fuldt ud på et niveau, hvor du er i stand til at tage både teoriprøve og køreprøve på dansk.

Skolevognskørsel er i Holstebro og omegn. Start fra Holstebro banegård- eller uddannelsessteder.
Køretimer er hverdage kl 7.30 til kl 17.00

Til holdstart må du gerne medbringe lægeerklæring til kørekort (husk at bestille tid hos egen læge for denne erklæring), samt færdselsrelateret førstehjælpsbevis (traktor/bil. Der er forskellig førstehjælpskursus udbyder i Holstebro og omegn, ser evt. mere under nyttige links) og idfoto.

Priser 2024 (inkl. moms):
Lovpakken fra kr. 16900 kr.-*(29 teorilektioner, manøvrebane, 16 lektioner kørsel på vej, køreteknisk anlæg og skolevogn til 1. køreprøve)

Derudover:
Kørelektioner(ekstra) a 60min = 700 kr.
Kørelektioner efter kl 17 eller weekend (+50%).
Skolevogn til ekstra køreprøve 500 kr.

Uden for køreskolen:
Statens prøvegebyr til teori- og køreprøve 1170 kr.
Lægeerklæring + idfoto ca. 600 kr.
Færdselsrelateret førstehjælp ca. 600 kr.

Ændringer og aflysninger. 
Ændringer eller afbud skal ske senest 12 timer før aftalt tid. Aflyser du senere end 12 timer før eller slet ikke møder, betales for den aftalte køretid uanset grunden til fraværet. 
1. sygedag er der ingen betaling, derefter betaling for køretimer.
photo
photo
icon

Tilmeld
holdoversigt

icon

Kontakt
os

Opdateret: 2024-07-20